De Huiskamer van Agora verwelkomt IJgenweis

RUCPHEN - De Huiskamer was de week voor Pasen weer open voor iedereen die gezellig samen wil komen in Agora. We hebben heerlijk genoten van de paas lekkernijen en de koffie en thee. De sfeer was op z'n paasbest, met een lekker zonnetje die binnen scheen, wat de sfeer ten goede kwam.


Wij zijn zaterdag 7 mei van 15:00 tot 17:00 uur ook weer open en dan gaan we lekker genieten van de kookkunsten van IJgenweis. Dit is een scoutinggroep van Agora. Zij hebben het idee opgevat om lekker te gaan koken voor ons, onder leiding van Jan, onze 'huiskok', vrijwilliger bij de Huiskamer. De jeugd/ jongeren zullen hun uiterste best doen om iets lekkers te maken en vinden het spannend om dat aan ons te presenteren.

Kom dus gerust langs zaterdag 7 mei voor een gezellig samenzijn met koffie/ thee en iets lekkers om te eten. maak kennis met de jeugd/ jongeren van IJgenweis. Wij vinden het heel fijn dat ze dat voor ons willen doen en zijn benieuwd wat ze ons voor zullen maken. Er is volop tijd om samen te kletsen onder het genot van een lekker hapje. Zin om ook te komen? Iedereen is van harte welkom van 15:00 tot 17:00 uur. We vragen een kleine bijdrage bij binnenkomst. Dit is voor de koffie/thee en versnapering. De rest van de drankjes kunt U afrekenen aan de kassa.


Gezelligheid staat voorop

Wij hopen jullie te verwelkomen op deze speciale editie (op zaterdag 7 mei) van de Huiskamer. En wie weet zoeken wij de samenwerking met IJgenweis wel vaker op in de toekomst. Gezelligheid staat voorop en dat wordt door onze vaste bezoekers erg gewaardeerd. Nieuwe bezoekers zijn altijd zeer welkom. "Hoe meer zielen hoe meer vreugd".[n]