Uitserveren van de koude schotel door leden van Jigenweis.
Uitserveren van de koude schotel door leden van Jigenweis. FOTO MARJON NIEUWENHUIS

Gezellige middag in de Huiskamer met IJgenweis

RUCPHEN - Afgelopen maand, zaterdag 7 mei, hebben we in Agora de scouting van IJgenweis mogen ontvangen.


In de grote keuken van Agora hebben ze alles zelf klaargemaakt en er mooi versierde borden van gemaakt. Iedereen was blij verrast wat de kinderen klaargemaakt hadden. Ze hebben zelf de borden uitgeserveerd en zelf ook nog lekker gesmuld van al het lekkers. Deze activiteit is voor beiden voor herhaling vatbaar.


Huiskamer weer open

Aankomende zondag 12 juni is de Huiskamer weer open van 11:00 uur tot 13.00 uur.

We zullen natuurlijk weer koffie en thee presenteren en een lekkere soep voor U klaarmaken. Iedereen is weer welkom die gezellig samen wil zijn onder het genot van een hapje en drankje. We verwelkomen graag de vaste gasten maar zeker ook nieuwe gezichten zijn van harte welkom en worden goed opgevangen om zich snel op zijn/haar gemak te voelen. We vragen een kleine bijdrage bij binnenkomst voor de koffie/thee en soep. Overige drankjes moet u zelf betalen aan de bar.


Agenda

Voorlopig is dit de laatste Huiskamer voor de vakantie. We hebben al  nieuwe datums vooruit gepland, noteer ze dus alvast in Uw agenda: Zondag 18 september 11.00-13.00 uur; Zondag 16 oktober 11.00-13.00 uur; Zaterdag 19 november: 15.00-17.00 uur; Zaterdag 17 december 15.00-17.00 uur.

Graag zien wij iedereen weer terug voor een bezoekje aan de Huiskamer vanaf september. Wij zullen dan zeker weer nieuwe creatieve invullingen geven aan de Huiskamer.[n]