Voetbalvrouwen Schijf kampioen.
Voetbalvrouwen Schijf kampioen. FOTO T. VAN DONGEN

Voetbalvrouwen van Schijf kampioen

SCHIJF - Groot feest in Schijf: de platte kar moest weer van stal worden gehaald, omdat de vrouwen van vv Schijf kampioen zijn geworden in de 2e klasse F.


Gedurende het hele jaar hebben we bovenaan gestaan. Voor de winterstop en Corona periode overtuigend met 6 winstpartijen op rij werd er al een klein gaatje geslagen met de tegenstrevers. 


Maar liefst 4 zwangerschappen en 3 zware knieblessures zorgen ervoor dat de overige speelsters een tandje bij moesten zetten na de winterstop. Gelukkig konden een jeugdspeelster en een keepster van dames 2 worden toegevoegd aan de selectie. Er moest door het gehele team worden gestreden voor elk punt, wat we ook hebben gedaan. Er stond echt een team, door alle “uitvallers” moest er behoorlijk geschoven worden met de posities en tactiek, gelukkig ging iedereen daar behoorlijk flexibel mee om. Na de wedstrijd van vorige week is er nog een tochtje op de platte kar gedaan door Schijf en zijn er natuurlijk foto’s gemaakt op het bordes in Rucphen. Vervolgens hebben de bij onze collega’s van de Moerse Boys de party gecrasht en onze schaal onder jaloerse blikken getoond. Volgens jaar komen we weer uit in de 1e klasse, waar we vier jaar geleden uit gedegradeerd zijn. Als er nog dames zijn die van een uitdaging houden, meldt je aan om eens te kijken of we bij elkaar passen, je kunt vrijblijvend mee trainen. Je moet wel van voetbal houden, gezellig en fanatiek zijn.[n]