Vrijdag 10 juni

Open avond bij Scoutinggroep St. Jan

19:00 | Scoutinggebouw de Molenberg

Op vrijdagavond 10 juni heeft Scoutinggroep St. Jan een open avond. Van 19:00 tot 20:30 uur bij Scoutinggebouw de Molenberg aan de Sprundelseweg. Iedereen is welkom om te komen kijken. Deze avond geeft een idee van wat we zoal doen bij de Scouting. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen al lid worden. Met een diversiteit aan activiteiten die de leiding wekelijks wegzet, uitdaging en avontuur is Scouting leuk voor alle leeftijden. We hopen veel nieuwe gezichten te zien maar natuurlijk zijn ouders, broertjes en zusjes van onze huidige leden ook van harte welkom. Afgelopen weekend hebben de gidsen en verkenners (scouts) deelgenomen aan de LSW (Landelijke Scoutingwedstrijden). Ondanks het slechte weer hebben zij toch een 15e en 64e plaats van de 108 kunnen bemachtigen. Het was een succes!

 

Zondag 12 juni

Open tuindag bij Bali in beeld

10:00 | Bali in Beeld

Zondag 12 juni jaarlijkse Open Tuindag. Geniet van de Balinese sfeer in een weldaad van planten en bloemen. U bent van harte welkom tussen 10 en 17 uur. Rond 14.00 uur een optreden van een heus Indonesisch Angklungorkest. De entree is gratis, Bali in beeld, Hoeksestraat 3, Schijf


 

Koen in het Groen: je eigen papier maken

10:00 | Gemeenschapshuis Agora

Op zondag 12 juni hebben we de laatste “Koen in het groen” voor de grote vakantie. Dit wordt er een om nooit meer te vergeten! We gaan namelijk ons eigen papier maken. En dat is het mooiste papier dat er is! Wij gaan papier maken uit gebruikte kranten in papvorm. Met een zeef scheppen we een laagje uit een grote bak. Het natte laagje wordt tussen twee doekjes geperst, zodat het wat droger wordt. Hierop wordt je eigen kenmerk gemaakt. Een tweede laagje wordt op het eerste geperst en te drogen gehangen. Als het velletje droog is, kun je erop schrijven of een enveloppe van maken. Super om je eigen papier te maken!Als je zin hebt om je eigen papier te maken, kom je zondag 12 juni om 10.00 uur naar Agora. Het duurt tot 12.00 uur en het kost €3,50.


 

Zomerbingo in Zegge

14:00 | Zaal Kerkzicht

De stichting Vriendenclub Zegge organiseert op 12 juni bij zaal Kerkzicht O.L. Vrouwestraat 110 4735 AG Zegge weer een bingomiddag. Aanvang bingo 14.00 uur, de zaal is geopend vanaf 13.00 uur. Meer dan 40 jaar geleden is de Vriendenclub begonnen met het organiseren van allerlei activiteiten ten bate van de gehandicapte kinderen van Zegge. Zaal Kerkzicht maakt er graag een welkom terug bingo van, reden om de hoofdprijs van deze middag te schenken.