Donderdag 16 juni

Wandelgroep senioren

| ingang Processiepark

Vanaf donderdag start buurtsportcoach Chris met een wandelgroep in Sint Willebrord voor alle senioren uit de gemeente Rucphen. Bewegen is niet alleen gezond maar zorgt ook voor gezelschap en een zinvolle invulling van de dag. We starten gezamenlijk bij de ingang van het Processiepark tegenover Het Huisartsenteam Sint-Willebrord en wandelen op een rustig tempo voor ongeveer 30 minuten. Uiteraard sluiten we af met koffie. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Chris is een van de buurtsportcoaches binnen de gemeente Rucphen. Onder de naam ´Rucphen Beweegt´ hebben de buurtsportcoaches het doel om zo veel mogelijk inwoners binnen de gemeente aan het bewegen te krijgen. Neem bij vragen zeker contact op met Chris (c.snepvangers@SSNB.NL of tel. 06-13998293).


Vrijdag 17 juni

Pop-Quiz met liveband

19:30 | Gemeenschapshuis Agora

Onder leiding van een professionele band & presentator wordt er op 17 juni een Pop-Quiz in Agora georganiseerd. Weet jij alles van de jaren 80? Denk jij alle intro’s van TV-shows te herkennen? Ken jij alle Nederlandstalige hits? Verschillende rondes komen voorbij waar voor iedereen wat tussen zit.Stel snel je team samen met max. 4 personen en geef je teamnaam en aantal personen door aan agoog@agorarucphen.nl en ga de strijd aan met elkaar. Deelname is €40,- per team. Uiteraard is er een winnend team en wordt de quiz feestelijk afgesloten met livemuziek.Meer informatie vindt je op onze facebook of op: www.agorarucphen.nl

 

Zaterdag 18 juni

Jeugddisco in Agora

18:30 | Gemeenschapshuis Agora

Zaterdagavond 18 juni toveren wij voor de laatste keer dit seizoen onze mooie theaterzaal om tot een echte discotheek! Hier kan je je mooiste dans moves laten zien en je favoriete liedjes aanvragen bij de DJ. Daarnaast worden er soms spelletjes gedaan zoals de stoelendans, of is er iemand die tattoos zet of je nagels mooi lakt.De jeugddisco is voor kinderen vanaf groep 3 t/m 13 jaar en vind plaats van 18.30 tot 21.00 uur. De entree bedraagt 2 euro per keer. Als je nog wat lekkers wilt kopen kun je wat extra centjes meenemen. Tijdens de jeugddisco houden vrijwilligers toezicht en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Kinderen mogen niet zelfstandig naar buiten tijdens en na de disco. De bar in de foyer is ook geopend voor de ouders! Dus wil je je kids lekker laten feesten en gezellig wat drinken met elkaar tijdens het wachten? Geen probleem!

 

Donderdag 23 juni

Harry Mulders in ‘de Verhalenkamer’

19:30 | Gemeenschapshuis Agora

Donderdagavond zal Harry Mulders weer een mooie lezing geven in de Verhalenkamer van Agora. Dit maal zal hij het onderwerp ‘de Heilige Graal’ behandelen. Het verhaal van de Graal is de beroemdste mythe van de Europese cultuur. Vanaf de 12e eeuw wordt er over de Graal geschreven. De Graal kent vele mysteries. De betekenis veranderde telkens, maar het raadselachtige bleef. Parsival is één van de weinige gelukkigen die de Graal te zien krijgt en de betekenis leert kennen. Harry zal in deze schimmige materie wat helderheid scheppen en ook vertellen over de plekken waar de Graal zich bevindt.Donderdagavond 23 juni, 19.30 - 21.30 uur, inclusief pauze; entree is €5,- inclusief consumptie. Geef jezelf op via: agoog@agorarucphen.nl.