Huidige bestuur KBO-Sprundel
Huidige bestuur KBO-Sprundel Foto: Toon Roks

KBO-Sprundel viert zaterdag 70-jarig jubileum

Sport en vereniging

SPRUNDEL - Zaterdag 25 juni viert KBO-Sprundel haar platina jubileum. Dit zal op grootse wijze gebeuren. Een vereniging die bruist van energie en die met haar tijd is meegegaan.

Samen vitaal, actief en inspirerend is wat bij KBO-Sprundel hoog in het vaandel staat.  Geen wonder dat de KBO een van de grootste verenigingen is in Sprundel. Toch is de wens dat vele “jonge senioren” zich bij de KBO zullen aansluiten.  

De KBO heeft veel te bieden: naast vele vormen van ontspanning (wandelen, fietsen, koersbal, biljarten, kaarten, jeu-de-boules, excursies enz.) is er ook de belangenbehartiging (bv. hulp bij belastingaangifte, aanvragen hulp bij de gemeente). Ook verzorgt de KBO informatiebijeenkomsten over bv. Erfrecht. De Paas- en Kerstvieringen zijn inmiddels bij iedereen bekend evenals de bingo- en quizmiddagen. 

Het 70-jarig bestaan wordt a.s. zaterdag gevierd. Om 11.00u is er een speciale St. Jansmis. Het eigen KBO-koor “Levensvreugd” alsmede het schuttersgilde St. Jan Baptist en de fanfare “DHV-VHV” zullen de deze mis extra glans geven. Pastor Kees Jongeneelen (de enige nog levende priester uit Sprundel) en Ria van Oorschot zullen in deze bijzondere Mis voorgaan. Hierna zal op het Kloosterplein een vendelzwaaier een demonstratie geven met zijn vaandel. Daarna gaan de aangemelde KBO-leden aan de koffie met gebak. Uiteraard zal er geproost worden op dit platina jubileum.

De receptie is van 13.30u tot 15.00u.