Toerclub Zegge ook actief in vakantietijd

ZEGGE - Op zoek naar een sociale en sportieve toerclub in de omgeving van Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen?


We rijden met 3 verschillende groepen, variërend van sportieve toerfietsers tot snelle racers, kortom altijd een groep die bij je past. Fiets eens met ons mee. Wil je de sfeer proeven en eens uitproberen hoe het is om in een groep bij TC zegge te fietsen? Je bent van harte welkom om vrijblijvend met een clubtocht mee te toeren. Iedere  woensdag avond sociale ride. Een fietstocht waarbij samen fietsen en gezelligheid de boventoon voeren. Dat is een notendop het idee van een social ride bij toerclub Zegge. (Wel hanteren we uit veiligheidsoverwegingen een splitsing boven de 20 personen).


• Samen uit, samen thuis. Sportief fietsen gecombineerd met respect voor elkaar en andere weggebruikers. Dit zijn de bouwstenen van TC Zegge. 

• Toerclub Zegge is al ruim 10  jaar actief als vereniging in de gemeente Rucphen Op dit moment heeft de club ongeveer 65  leden welke naast de sportieve uitdaging altijd op zoek zijn naar gezelligheid, plezier en natuurlijk als doel hebben altijd weer veilig thuis te keren.  

• Onze  vereniging heeft 3 verschillende groepen, wat er voor zorgt dat er een altijd een groep is die bij je  past. Op zondag en in de zomer op woensdag avond zijn onze vaste clubritten. Maar naast deze ritten gaan de leden vaak gezamenlijk op pad in het binnen- en buitenland. 


Meer info of interesse in onze club: stuur gerust een mail naar secretariaat@tczegge.nl. Of kijk op onze website
www.tczegge.nl.[n]