Eerste vrije inloop Vraag- en Aanbodpunt van start

RUCPHEN - Nu de vakantieperiode op zijn eind loopt, zal de eerste vrije inloop van het Vraag- en Aanbodpunt Rucphen op donderdag 1 september a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in de “Huiskamer” van Agora, Markt 2 in Rucphen, van start gaan.


Iedereen is van harte welkom en zal onder het genot van een kopje koffie of thee bij coördinator Wim Pijlman een luisterend oor vinden en met behulp van de ingestelde “sociale kaart”, helpen met een vraag of door te verwijzen naar de juiste instantie, zoals WMO, Mantelzorg, Maatschappelijk Werk of andere maatschappelijke instanties, waar men met de vraag terecht kan.


Maatje

Zoekt men een maatje of wil men iets betekenen voor een ander, ook hiervoor wordt geprobeerd om er samen een oplossing voor te vinden. Vrijwilligers om te helpen op allerlei gebied zijn uiteraard van harte welkom en kunnen zich aanbieden bij coördinator Wim Pijlman via e-mail: vraagenaanbodpuntrucphen@outlook.com


Vrije inloop

De vrije inloop van het Vraag- en Aanbodpunt in Rucphen zal elke 1ste en 3de donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in de “Huiskamer” van Agora plaatsvinden.

Voor het jaar 2022 zijn de volgende data ingepland:

donderdag 1 september

donderdag 15 september

donderdag 5 oktober

donderdag 20 oktober

donderdag 3 november

donderdag 17 november

donderdag 1 december

donderdag 15 december.[n]