De jeugd trainde al voor de obstakelrun.
De jeugd trainde al voor de obstakelrun. FOTO ARCHIEF TEAM 102 SV SPRUNDEL

Obstakelrun in Sprundel voor Roparun

SPRUNDEL - Op zaterdag 17 september is er in Sprundel een obstakelrun. Iedereen kan er aan meedoen. In het seizoen 2022/2023 is dit een van de activiteiten van de voetvalvereniging SV Sprundel, in het kader van haar 70-jarig bestaan.


Bij de obstakelrun leggen de deelnemers, lopend door het buitengebied van Sprundel, een parcours af. Onderweg moeten ze daarbij verschillende hindernissen moeten nemen. Op het programma staan een kids-run van twee kilometer en een run voor volwassenen van zeven kilometer. 

Ieder die mee wil doen moet zich voor 17 september opgeven via www.ticketkantoor.nl/shop/obstakelrun of facebookpagina ‘obstakelrun Sprundel’. Voor kinderen t/m 11 jaar is een zwemdiploma verplicht. 

De opbrengst van het evenement doneert de SV Sprundel aan Roparun Team SV Sprundel #102.

Op 17 september worden de jeugdige deelnemers vanaf 10.00 uur op sportpark De Kerlinge verwacht. Voor hen begint de warming-up om 10.45 uur. Volwassenen kunnen zich om 12.00 uur op het sportpark melden. Zij komen vanaf 12.45 uur in actie.

Het sportief gebeuren krijgt een feestelijk karakter met muziek. En voor de deelnemers is er een drankje en een hapje.[n]