Adrie en Ria Konings bij de Buurtbus van Achtmaal-Schijf.
Adrie en Ria Konings bij de Buurtbus van Achtmaal-Schijf. FOTO EMILE VAN WAADENOIJEN

Afscheid Adrie Konings van de Buurtbus

SCHIJF - Op 2 september 2022 is er afscheid genomen van Adrie Konings als buurtbus chauffeur en als vice voorzitter van de Buurtbus Vereniging Achtmaal-Schijf bij Bistro de Beenhouwer in Schijf. De voorzitter sprak hem toe namens het bestuur.


Buurtbusschauffer

Adrie Konings is vanaf 2002 als vrijwilliger op de buurtbus gaan rijden en heeft dit met veel plezier 20 jaar gedaan. Als chauffer was Adrie altijd bereid om diensten van anderen over te nemen bij ziekte of vakanties. Ook het rijden met de reserve bus was voor Adrie geen probleem.


Lid van het bestuur

In deze periode heeft men een beroep op Adrie gedaan om vice voorzitter van de vereniging te worden en deze functie heeft Adrie 18 jaar uitgevoerd.


Erelid

Vanwege zijn grote verdiensten voor de Buurtbus vereniging Achtmaal - Schijf heeft het bestuur besloten om Adrie te benoemen als erelid van onze vereniging. Daarbij hoort een oorkonde die hem werd overhandigd met de felicitaties van alle leden van de Buurtbus Vereniging Achtmaal- Schijf. De voorzitter sprak namens het bestuur een dankwoord uit voor de enorme inzet van Adrie en bood hem een presentje aan en zijn vrouw een bos bloemen. Adrie sprak zijn dank uit voor de prettige samenwerking met het bestuur en met alle chauffeurs en wenste de vereniging nog vele goede jaren toe.


Het is een dankbaar werk geweest en een mooie periode om op terug te kijken. Na het gezellig samen zijn namen vele chauffeurs die aanwezig waren persoonlijk afscheid van Adrie Konings en zijn familie.[n]