Informatiemarkt Wonen Zorg en Welzijn

SPRUNDEL - Dorpswerk Sprundel, KBO Sprundel en de Stichting Groenhuysen zijn bezig met de organisatie van een informatiemarkt Wonen Zorg en Welzijn. 


De informatiemarkt zal worden gehouden op zondag 2 oktober in dorpshuis De Trapkes. 

Van 11.00 tot 16.00 uur presenteren zich daar ruim twintig organisaties, instellingen en clubs, die zich vooral richten op wonen, zorg en welzijn voor senioren en toekomstige senioren. Iedereen is welkom. 

Voor eenieder die weleens te maken heeft met mensen die zorg behoeven, vragen hebben over wonen of voorzieningen in de woning of willen weten wat er in Sprundel voor 50-plussers allemaal te doen is, gedaan wordt of gedaan kan worden. De toegang is gratis

Zondag 2 oktober van 11.00-16.00 uur


Stands

Op de informatiemarkt zijn stands van de Dorpsbus, de Duofiets, het Vraag- en Aanbodpunt, de gemeente Rucphen, Wmo-ondersteuners, Thuisvester, Bouwbedrijf Gebroeders Nouws, het St. Janshof, Humanitas, De Zonnebloem, buurtbemiddeling, de KBO, het Dorpswerk, Hart voor Sprundel, Mantelzorg Rucphen, parochie Sprundel, een sport- en beweegleider, het maatschappelijk werk, een Alzheimerconsulent, Geheugenschakel, de GGZ en Kruiswerk voor U. 


Dag van de Ouderen

De markt wordt georganiseerd in het kader van de Internationale Dag van de Ouderen.