Heerlijk ontspannen middag met Marianne van Dorst.
Heerlijk ontspannen middag met Marianne van Dorst. FOTO HELMI VAN ZEGGEREN

Mantelzorgers genieten van een ontspannen dag

SINT WILLEBRORD - donderdag 10 november, de landelijke dag van de mantelzorg, was het gezellig druk in de Lanteern. Medewerkers van steunpunt mantelzorg Rucphen hadden alle mantelzorgers uitgenodigd om samen deze dag te vieren.


Om de mantelzorgers extra in het zonnetje te  konden de mantelzorgers kiezen tussen een lunch en een dansmiddag of de dansmiddag met aansluitend een diner. Daarom konden ook de werkende mantelzorgers genieten van deze dag. Na de heerlijke lunch liep de Lanteern langzaam vol en kon men luisteren en meezingen van vele bekende liedjes. Marianne van Dorst zong de sterren van de hemel en uiteindelijk kreeg ze iedereen op de dansvloer. Wethouder Suzanne Breedveld en de beleidsmedewerker van gemeente Rucphen, Emy van Trijp, spraken de mantelzorger tijdens het diner vol lof toe. Aan het eind van de dag waren de mantelzorgers bijgepraat en eventjes ontzorgt en kijken terug op een heerlijke dag vol ontmoetingen en ontspanning.

Bent u mantelzorger, en nog niet bekend bij steunpunt Mantelzorg, neem dan contact op met de medewerkers van het steunpunt, bel 088 5574890 of mail naar info@mantelzorgrucphen.nl[n]