Schijfse jeugdcross weer een succes

SCHIJF - De cross die wij hielden op 20 november bereikte qua deelnemers een laag aantal inschrijvingen. Met een aantal van 211 deelnemers zijn we wel tevreden, maar we hadden er graag meer gezien. Om het mooi te vertellen ‘Sinterklaas in het land weinig renners in het zand’. 


Omdat we de afgelopen twee jaar door corona geen cross konden houden en we nog zoekende zijn naar een mooi en uitdagende parcours, is het toch weer afwachten wat de deelnemers er van vinden. Aan het einde van de dag konden we concluderen dat we qua lengte en variatie een van de mooiste parcoursen hadden uit de competitie.

Dit jaar hadden we maar vier Schijfse renners, ook hier helaas vier minder dan de vorige keer.

Waarschijnlijk het koude weer en de verwachtte regen heeft velen doen besluiten om toch maar binnen te blijven. Hopelijk zullen de positieve reacties betreffende het parcours verschillende twijfelaars overhalen om volgend jaar toch deel te nemen.

In de categorie 45+ hadden we Ron Veeke, zelfs met pech onderweg wist hij nog een 2e plaats te bemachtigen. Ron nogmaals van harte gefeliciteerd.

De overige schijvenaren zowel klein als groot nog van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie. De nummers een tot en met drie gingen allemaal met een schitterende medailles en een bos bloemen huiswaarts. Bij deze bedanken wij ook de begunstigers die het ons ook weer mogelijk gemaakt hebben dit jaar deze mooie cross te organiseren.


Uitslagen Schijfse deelnemers

7+8-jarige: 20e Joep van Trijp, Schijf; 13+14 jarige: 16e Roemer van Kempen, Schijf; Cat. B 45+: 2e Ron Veeke, Schijf.[n]