De Sint in foyer van Agora.
De Sint in foyer van Agora. FOTO JAN UITDEHAAG

De Sint op bezoek tijdens de RAS ontspanningsmiddag

RIJSBERGEN - De ontspanningsmiddag van RAS werd opgevrolijkt door een bezoek van de Sint. Het was de eerste keer dat de Sint op bezoek kwam bij RAS. Het bestuur was heel erg vereerd met het bezoek van Sinterklaas. 


Voorgaande jaren waren er wel Pieten langs geweest. De Sint had er wel op gerekend. Via  zijn grote boek had hij volop informatie. Hij was onder de indruk van de vele vrijwilligers die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. Voor hen had hij een heerlijke banketletter meegebracht. 


Veel lof

Bijzonder veel lof voor Jan UItdehaag. Hij was de eerste webmaster van RAS. Hij zorgde er mede voor dat de leden goed werden geinformeerd. Gelukkig heeft het bestuur een opvolger gevonden, Ries van Dorst neemt zijn taak over. 

Ook de werkgroep Kaarten werd flink in het zonnetje gezet. Zij hadden weer hun uiterste best gedaan en er werden op deze middag heel veel kaarten verkocht. 

Ook bij de Kerstviering zullen er weer mooie handgemaakte kaarten te koop zijn. De club is heel blij met deze activiteit.

De Sint had voor iedereen pepernoten meegebracht. Deze werden uitgedeeld door zijn knechten. 

De foyer was afgeladen vol en de Sint vond het erg gezellig. Hij kon echter niet langer blijven, want hij moest nog meer bezoeken af leggen. Hij beloofde echter dat hij volgend jaar weer op bezoek zou komen.  

Na het bezoek van de Sint kon iedereen weer verder gaan met allerlei spelletjes. Aan het eind van de middag was er nog een verloting met  leuke prijsjes. 

Rond 5 uur ging iedereen weer huiswaarts en kon de RAS terugkijken op een gezellige Sinterklaas middag.[n]