Van Poortvliet nieuwe trainer VV Steenbergen

STEENBERGEN - Peter van Poortvliet is met ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de hoofdmacht van VV Steenbergen. De 57-jarige inwoner van Sint Annaland is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen als oefenmeester van SPS. Eerder was hij werkzaam voor onder meer Flakkee, Smerdiek, SNS, Nieuwdorp, DJS, Dinteloord, WIK ’57, Krabbendijke, Kruiningen en NOAD ’67.


DOOR ADDO SPRANGERS


Bestuur en een afvaardiging van spelersgroep hebben prettige kennismakingsgesprekken gehad met Van Poortvliet, waarin hij zijn normen en waarden, kijk op het spelletje en ambities succesvol naast die van VV Steenbergen legde. Als opvolger van de komend seizoen naar VV Hoeven vertrekkende Robin Borremans is er volgens VV Steenbergen gezocht naar een trainer met meer senioriteit, die samen met de leergierige groep de volgende stappen kan zetten, hopelijk vanaf seizoen 2022-2023 in de zaterdag Derde Klasse.

Peter van Poortvliet gaat tot die tijd pogen om met SPS in de Vierde Klasse B promotie te bewerkstelligen, hetgeen VV Steenbergen op haar beurt met de huidige hoofdtrainer Robin Borremans in de Vierde Klasse C zal gaan proberen op het moment dat de competitie weer wordt herstart zal worden. Het bestuur van VV Steenbergen heeft aangekondigd spoedig rond de tafel gaan met de andere leden van de huidige begeleidingsstaf van het eerste elftal en Jong Steenbergen, dit om vroegtijdig duidelijkheid te creëren richting het nieuwe seizoen. Peter van Poortvliet gaat de komende tijd aan de slag om de huidige selectie beter te leren kennen met het oog op komend seizoen. [n]