TonPraotmiddag bij
KBO-Dinteloord

DINTELOORD - Op donderdag 24 februari organiseert KBO-Dinteloord een TonPraot middag. Hiertoe heeft de enige kletser die tot tweemaal toe de 'Zilveren Narrekap' heeft gewonnen, de 'Kampioen van het zuiden', Rien Bekkers uit Olland die met zijn diverse 'Buuts' klaar is voor een nieuw seizoen.


Dit middagprogramma vindt plaats in de Theaterzaal van het Dorpshuis aan de WestVoorstraat te Dinteloord. Om klokslag 13:00 uur gaan de deuren open waarna om 13:30 uur het programma een aanvang neemt.

Als eerste zal Rinuske de Sleurklager zijn kolderieke situaties, die hij in zijn winkel meemaakt, met het aanwezige publiek delen. Rinuske is een aparte verschijning in de ton. Humor 'recht voor zijn raap'. Je weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Het gaat over koetjes en kalfjes niks moeilijk doen, gewoon een goede klets. 

In de pauze zal Prins Siem I van Peeloofdurp zijn opwachting maken waarna om 14:30 uur het programma zijn vervolg zal hebben met Rinuske de Brillemaker. Bij hem kunt u terecht als u niet meer goed ziet. Na een uitgebreid oog-onderzoek gaat u opgewekt weer naar huis. U ziet maar of u dan beter ziet en anders bekijkt u het maar.
Als afsluiting van deze gezellige middag volgt om 15:00 uur de gratis bingo met prijzen in natura.


Aanmelden

Wilt u ook deze middag bijwonen? Dat kan, hopelijk bent u ook van de partij!? Uw deelname dient uiterlijk 20 februari bij de KBO bekend te zijn. Dit kan via email: Algemeen@KBO-Dinteloord.nl

Deze middag wordt georganiseerd onder de dan geldende Coronamaatregelen.[n]