Supermarktmanager Nicole Tiebosch: 'Albert Heijn Dinteloord gaat verbouwen'
Supermarktmanager Nicole Tiebosch: 'Albert Heijn Dinteloord gaat verbouwen' FOTO ALBERT HEIJN - ANDRIES VAN DER REE

Albert Heijn Dinteloord even dicht voor verbouwing

DINTELOORD - De Albert Heijn aan de Westvoorstraat 50 in Dinteloord sluit woensdag 23 februari om 18:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De supermarkt krijgt een complete metamorfose. Er komt nog meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten en de vernieuwde winkel biedt straks ook een stomerijservice. Albert Heijn Dinteloord gaat op dinsdag 8 maart om 11:00 uur weer open.


“Iedereen zal verrast zijn. De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar alles wordt nieuw en modern. De inrichting verandert compleet en er komt een heel andere looproute,” vertelt supermarktmanager Nicole Tiebosch. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, die blijft gewoon. Het wordt dus straks nog prettiger winkelen bij ons.”


Veel vers

De supermarkt krijgt een groter en gevarieerder versaanbod, van spruitjes en bleekselderij tot de lekkerste vega(n) en biologische producten. Je kunt ook kiezen uit diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Met de nieuwe citruspers pers je zelf heerlijke sinaasappelsap en bij de bakkerij komt de hele dag vers afgebakken brood uit de oven. De nieuwe borrelwand biedt een groot assortiment vleeswaren, kazen, salades en tapas. “Ook kun je bij ons terecht voor hét worstenbroodje van Bakkerij De Rooy uit Etten-Leur. We hebben gewoon echt alles in huis”, zegt Nicole Tiebosch.


Veel gemak

Met de nieuwe handscanners kun je al tijdens het winkelen zelf je boodschappen scannen en er komen vier zelfscankassa’s bij. Voor mensen die nog niet bekend zijn met zelfscan staan medewerkers klaar om te helpen. Bij alle producten komen elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie. Bij zo’n 6.000 eigen-merkproducten van Albert Heijn zie je straks ook de Nutri-Score, die helpt bij het maken van een gezondere keuze.


Tijdelijke service

Nicole Tiebosch: "Voor klanten die tijdens de verbouwing écht niet in de gelegenheid zijn ergens anders boodschappen te doen bestaat de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen in het dorpshuis. Deze tijdelijke service wordt aangeboden door Albert Heijn Dinteloord in samenwerking met de Dorpsraad, de Katholieke Ouderenbond en de kerk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cora Stolk van de Dorpsraad op telefoonnummer 06-17758045.”[n]