Iedere maand weer bingo
in ‘t Cromwiel

STEENBERGEN - Vanaf heden wordt er weer een bingo georganiseerd in ’t Cromwiel. Iedere vierde donderdag van de maand, dus nu op donderdag 24 februari, opent ’t Cromwiel de deuren om 13.00 uur voor geïnteresseerde deelnemers.


De ballen gaan rollen van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.
Om te vieren dat er weer een bingo kan plaatsvinden zal bij de eerste bingo op 24 februari eenmalig een gratis consumptie aangeboden worden door de organisatie.
Johan Gietman (organisator van de bingo): ‘‘Wij zijn erg blij dat er weer bingo’s kunnen worden gespeeld. Naast een eenmalige gratis consumptie trakteert ‘t Cromwiel daarom ook nog op heerlijke bitterballen".


Contact met anderen
Bingo is een mooie manier om in contact te komen met anderen. Deze verbinding en het ervaren van plezier kan een groot effect hebben op de mentale gezondheid van de deelnemers. Daarnaast zorgt het bingospel voor een verbetering van de hand- en oogcoördinatie.



Aanmelden niet verplicht
Iedereen kan meedoen met de bingo. Vooraf aanmelden is niet verplicht. Er worden twaalf rondes gespeeld waarin er geldprijzen kunnen worden gewonnen. Een bingoboekje kost vijf euro en kan op locatie worden aangeschaft.


Geen vervoer
Wit u meedoen maar heeft u geen vervoer?
U kunt contact opnemen met de Plusbus.
Zij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 11.00 uur op 0167-541138.[n]