Zondagachtermiddag-
mattineej in Strienestad

STEENBERGEN - Op zondag 27 februari is er in restaurant Z’Onder Zeil aan de haven weer een Zondagachtermiddagmattineej. De liefde vor de leut is erbij alle vier organisatoren met de paplepel ingegoten.


Als kind werden de meiden van Vermeulen al betrokken bij de Steenbergse Carnaval. Vader Vermeulen stond vroeger bij Hotel Concordia bij Kubisten en ABS bal aan de deur als uitsmijter in de jaren 70. Bij deze Carnavalsbals mocht je naar binnen als je kaartjes hiervoor had. De oudste zussen hadden zich geweldig opgedoft en de tweeling liepen tijdens de grote optocht met de outfit van hun zussen. Blij dat we waren als we fl 7,50 wonnen. Maar de grotere broer van de meiden van Vermeulen was 11 jaar de nar meej z’n blaauwe snor, en broer Cees is de eerst kleine nar geweest. En neef Dennis is al 10 jaar Prins Strienius 5. Carnaval in huize Vermeulen was een feest, grote verkleed-doos van zolder, iedereen verkleed en op pad.
Zoals vele carnavalsliefhebbers weten gaan de meiden van Vermeulen het Zondagachtemiddagmattineej overnemen, met als assistentie van “Aans en Aans”. Wij willen dat deze fantastische middag blijft bestaan op zondagmiddag mee Carnaval van 15.30 uur tot 19.00 uur. Allerlei stukjes worden opgevoerd door bekende en onbekende mensen uit Strienestad.
Muzikale omlijsting wordt dit jaar voor het eerst verzorgd door Steenbergenaar Jack Lebau en onze Belgische artiest, die we hier echt bij nodig hebben om tot een succes te krijgen.
Mochten er al mensen zijn die al op willen geven voor deze middag dan kan dat. Stuur een mail naar:
mo.vermeulen@home.nl.[n]