Beeld van de Kleine Tour Steenbergen vorig jaar.
Beeld van de Kleine Tour Steenbergen vorig jaar. Foto: Will Rombouts

Inschrijven voor 52ste editie Kleine Tour Steenbergen

Door: Addo Sprangers Algemeen

STEENBERGEN - De Kleine Tour wordt dit jaar verreden van maandag 22 augustus tot en met zaterdag 27 augustus. Voordat het zo ver is, zijn er nog twee andere belangrijke evenementen. 

DOORV ADDO SPRANGERS

Zo vindt op woensdag 9 maart de inschrijving plaats voor nieuwe renners. Op zondag 22 mei wordt de Missverkiezing gehouden op het sportpark aan de Seringenlaan. Noteer deze data dus alvast in je agenda. 

Kinderen kunnen zich, samen met een ouder of verzorger, op woensdag 9 maart inschrijven in ’t Wapen van Steenbergen aan de Kaaistraat 12 tussen 18.30 uur en 19.30 uur. Deelnemers moeten aan twee criteria voldoen: je moet woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen (dus in Steenbergen, Kruisland, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord of de Heen) en je mag op 22 augustus 2022 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 27 augustus 2022 niet ouder dan 14 jaar. Jongens en meisjes die op 22 augustus jonger zijn dan 8 jaar, kunnen niet worden ingeschreven om alvast op de reservelijst geplaatst te worden. Plaatsing op de reservelijst is pas mogelijk indien aan bovenstaande criteria wordt voldaan. Het inschrijfgeld bedraagt 16 euro voor de complete week en hoeft bij inschrijving nog niet te worden voldaan. Pas nadat het rennertje ingedeeld is, zal er een betalingsverzoek komen. 

Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met René Baarendse via telefoonnummer 06-23390296. De rennertjes die vorig jaar mee gefietst hebben zijn ook dit jaar weer persoonlijk benaderd door hun ploegleid(st)er. Hebben ze te kennen gegeven dat ze weer mee willen doen, dan zijn deze rennertjes officieel ingeschreven. De kinderen die vorig jaar op de reservelijst stonden zijn reeds persoonlijk benaderd door het bestuur, met het verzoek of ze nog steeds mee willen doen. 

Het streven is om vóór Pasen aan iedereen te laten weten of je mee kan doen en in welke ploeg je ingedeeld bent. Zijn er meer inschrijvingen dan dat er plaatsen zijn, dan kunnen renners op de wachtlijst worden geplaatst.