Het viertal.
Het viertal. FOTO NIELS TREFFERS

Finaledag viertal kür op muziek voor De Strieneruiters

STEENBERGEN - Zondag 6 maart stond het viertal De Strieneruiters weer klaar voor een nieuwe wedstrijddag viertal kür op muziek in Boxtel. 


Een extra spannende dag deze keer want tijdens deze finaledag was het de laatste kans om de kunsten aan de jury te vertonen. Tijdens deze doorslaggevende wedstrijddag werden ook de uiteindelijke kampioenen bekend van dit seizoen. 

‘'Het was een moeizame dag'', waarbij het bij aanvang van de wedstrijd helaas al wat rommelig begon en de techniek De Strieneruiters even in de steek leek te laten. Gelukkig wist het debuterend viertal van dit seizoen zich gedurende de proef goed te herpakken. Helaas wisten zij vandaag de strenge jury niet genoeg te bekoren voor de winst. Ze sleepten een 3e plaats in de dag klassering mee naar huis. Van de vijf wedstrijden worden de beste drie meegerekend voor de eindklassering en is de finaledag doorslaggevend. Met een 1e, 2e en 3e plaats op de eindlijst mag het viertal, dat dit jaar hun debuut maakte in deze samenstelling, tevreden zijn over het resultaat. Helaas was het niet genoeg voor de winst en eindigde het team 4e in het eindklassement. Het viertal bestond vandaag uit: Anneke Oerlemans, Amber Westerman, Iris van Houwelinge en Daisy van Leijsenhorst. Het viertal stond zoals altijd onder leiding van Babette Blankespoor. Het viertal wordt ondersteund door Anouk Janssen, Claire Van der Maaten en reserve ruiters Bonnie Voermans en Katinka van der Sterre. Niels Treffers stond dit seizoen klaar voor de mental coaching en de PR.[n]

Viertal in actie in de ring
Het viertal
Viertal in actie in de ring