Uitlijnen dobbertje bij visinstructiebijeenkomst voor de jeugd.
Uitlijnen dobbertje bij visinstructiebijeenkomst voor de jeugd. FOTO PETER DE KOCK

Jeugd Event bij HSV de Kruisweel

STEENBERGEN - In het kader van 750 jaar Steenbergen organiseert Hengelsportvereniging De Kruisweel op zaterdag 2 april een open dag voor jeugd, beginnende vissers en andere belangstellenden. 


De open dag zal plaatsvinden op de locatie 'Buiten Aan de Baak' aan de Kruislandsedijk 34. We beginnen om 13.30u  en om ongeveer 16.30u gaan we weer stoppen. Op die dag zullen er leden/ viscoaches aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven op het gebied van witvissen met de vaste stok, feederhengel, matchhengel, etc.

Speciaal voor de jeugd is er extra aandacht met uitleg over materialen en hoe te vissen. Jeugdige vissertjes kunnen hun spulletjes meebrengen die door de viscoaches worden nagekeken en in orde worden gebracht. Zij verzorgen ook een demonstratie hoe een lokvoertje dient te worden gemaakt. Ook is er voor hen gelegenheid om zelf een perfect tuigje te maken. Er is ook een leuk visspel en er kan geoefend worden om een goede voerplek te maken. We hopen op deze dag veel leergierige vissertjes en andere belangstellenden te mogen verwelkomen.

Vooraf aanmelden is gewenst via info@dekruisweel.nl[n]