Alle Steenbergse kernen welkom bij Samen Tafelen

DINTELOORD - Heeft u ook wel eens de behoefte om met leeftijdsgenoten gezellig samen te zijn, eens lekker bij te kletsen? Samen de plaatselijke politiek bekritiseren of de stand van activiteiten in de 'Polder' te bespreken. Gewoon de dingen van alle dag de revue laten passeren. Even niet alleen of met de eigen partner de maaltijd gebruiken, maar juist met anderen.


KBO-Dinteloord probeert die verbindende factor te zijn en biedt daarom de mogelijkheid om op dinsdag 29 maart om 17:00 uur aan te schuiven in het Dorpshuis aan de Westvoorstraat 3 te Dinteloord. Samen lachen, samen huilen even uit de sleur van alle dag en intussen genieten van een betaalbaar twee gangen diner.

Als Voorgerecht hebben we deze keer gekozen voor of een Kippensoep of een Ossenstaartsoep. Voor het hoofdgerecht kan er een keuze gemaakt worden uit of een 4 seizoenenschotel (krieltjes met kip en groente) of een zuurkoolschotel met rookworst en spek.

Deze Samen Tafelen activiteit kunnen wij aanbieden voor een niet te hoog bedrag. Voor de toekomst zijn wij op zoek naar sponsoren en gulle gevers om de prijs naar beneden te brengen. Leden van de KBO betalen minder.

Iedereen van 55+ en ouder is welkom, dus ook uit de kernen Steenbergen, de Heen, Kruisland, Nieuw-Vossemeer en Welberg.
Vervoer moet u wel zelf regelen, maar wellicht dat de PlusBus een oplossing kan bieden.

Heeft u interesse, wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven?

Mail naar: Algemeen@KBO-Dinteloord.nl

Of bel met Piet Vriens 06 4973 2201

Opgave en betalingen dienen uiterlijk 26 maart in ons bezit te zijn.[n]