Desiree Cooremans reikt het Jaarboek Steenbergen 2021 uit aan burgemeester Ruud van den Belt.
Desiree Cooremans reikt het Jaarboek Steenbergen 2021 uit aan burgemeester Ruud van den Belt. FOTO WILL ROMBOUTS

Burgemeester ontvangt Jaarboek Steenbergen 2021

STEENBERGEN - Vers van de pers heeft burgemeester Ruud van den Belt donderdagmiddag het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Steenbergen 2021 in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het gemeentehuis van Steenbergen. Het boek werd uitgereikt door Desiree Cooremans, acquisiteur van de uitgeverij.


DOOR ADDO SPRANGERS


De burgemeester toonde zich bijzonder in zijn nopjes met het Jaarboek Steenbergen 2021, een vervolg op het vorig jaar uitgegeven Jaarboek Steenbergen 2020 door Uitgeverij de Bode. Ook nu weer heeft de redactie van de Steenbergse Bode alle teksten en foto’s voor het jaarboek samengesteld. Het boek is een kleurrijke uitgave geworden met alle hoogtepunten uit het afgelopen jaar 2021 en is vanaf heden verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Primera de Gilles aan de Kaaistraat 49 in Steenbergen en het VVV-informatiepunt Steenbergen aan de Westdam 83 in Steenbergen. Het boek kost 19.95 euro.


Bestellen

Het Jaarboek Steenbergen 2021 kan ook worden besteld via www.bodeshop.nl en kost dan eveneens 19,95. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, dan betaalt u 26,90 euro.


Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, ontvangt een leuke attentie en profiteert bovendien van vele extra’s. Meld u aan via www.vriendvandebode.nl. [n]