Pastoraal Woord

STEENBERGEN - Veel mensen geloven niet alleen dat er meer is dan het zichtbare, maar ook meer dan het leven hier op aarde. Anderen hebben twijfels. Er is ook best een grote groep mensen op zoek naar antwoorden o.a. op deze vragen.

Binnenkort starten we voor alle geinteresseerde en zoekende mensen in onze parochies in samenwerking met de parochie in Bergen op Zoom een alphacursus. Er is een informatieavond over alpha op donderdag 21 april van 19.30-21.00 uur in het Eventum, Dr. Ir. Van Veenweg 8, Bergen op Zoom.


Informatieavond Alpha: 21 april 19.30u


Eerste Alpha avond

De eerste Alpha avond is op donderdag 12 mei. Bij pastoraal werkster Fredi kun je ook terecht voor meer informatie en aanmelding: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl.


Paasmysterie

Nu dat er meer is dan het leven op aarde, dat geloven we als kerk ook. Het paasmysterie van Jezus ’lijden, sterven en verrijzen is zelfs de kern van het christelijke geloof. Dat nieuwe leven voorbij de dood gaan we vieren met Pasen, ook in deze voor velen zware tijd. Oorlog en dood hebben niet het laatste woord. We nodigen u graag uit voor één van onze Paasvieringen.


Zalig Pasen

Mede namens pastoraal werkster Lenie, pater Bertus en de beide parochiebesturen wens ik u een zalig Pasen toe.

pastoor Hans de Kort.[n]