Dubbelwedstrijd met maar één racket, een flinke uitdaging.
Dubbelwedstrijd met maar één racket, een flinke uitdaging. FOTO BV STEENBERGEN

Badmintonplezier bij Badmintonvereniging Steenbergen

STEENBERGEN - Badmintonvereniging Steenbergen organiseerde na twee jaar onderbreking weer haar jaarlijkse handicaptoernooi voor zowel de jeugdgroep als de volwassenen. Sportiviteit en plezier gaan tijdens zo'n intern toernooi hand in hand: jouw racket is mijn racket!


Bij een handicaptoernooi heeft elke badmintonbaan een eigen thema wat regelmatig zorgt voor hilarische situaties. Badmintonnen met maar één racket, badmintonnen met een ballon aan je racket of badmintonnen zonder dat je de andere kant van het net kunt zien!

Bij de jeugdgroep met meer dan 20 kinderen genoot iedereen van de grappige spelonderdelen én de smakelijke paaseitjes. (En ook de volwassen spelers wisten nogal wat chocolade paaseitjes op te sporen.)


Jeugdbadminton al vanaf 7 jaar

In sporthal 't Cromwiel wordt er elke dinsdagavond vanaf 19:00 uur gebadmintond door een gezellige groep kinderen. Zij leren spelenderwijs onder begeleiding van ervaren badmintonners de fijne kneepjes van de snelste racketsport ter wereld. In een veilige sportomgeving is er ruimte voor training én voor korte wedstrijdjes.

Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen drie keer gratis komen kennismaken en BV Steenbergen zorgt voor leenrackets en shuttles.


Fit blijven met badminton

Badminton is een toegankelijke racketsport waarmee je aan je fitheid werkt en dat combineert met gezelligheid tijdens recreatieve wedstrijdjes. Ideaal voor volwassenen die zich na een drukke werkdag 's avonds graag sportief uitleven. 

De foyer verwelkomt de badmintonners voor een derde helft.

Op dinsdagen vanaf 20:15 uur begint het speelmoment voor volwassen badmintonners. Er zijn spelers van alle niveaus in de hal: van beginner t/m gevorderde wedstrijdspeler. Voor beginners zijn er leenrackets beschikbaar en is er beginnerstraining voor spelers die voor het eerst badmintonnen op een andere plek dan de camping of het strand.

Wil je graag komen kennismaken met de badmintonsport? 

Jeugdleden kunnen dinsdag vanaf 19:00 uur terecht en volwassenen (en jeugd vanaf 16 jaar) op dinsdag vanaf 20:15 uur.

Kijk op https://bvsteenbergen.nl of mail naar secretaris@bvsteenbergen.nl voor meer informatie over de leukste badmintonclub van Steenbergen![n]