Woensdag 11 mei

Lezing Vrouwen van Nu

19:45 | Gemeenschapshuis De Vaert

Lezing ‘Smakelijk Gelachen’ bij Vrouwen van Nu op woensdag 11 mei. Lustten de Romeinen tomaten en waarom niet en wat dan wel? Waarom hadden middeleeuwse glazen reliëftekeningen en hoera, chocolade eten tijdens de vasten mag wel van de paus. Ilse Landuyt duikelt het verleden in, dit keer op zoek naar de geschiedenis van honger en dorst. Van de gebraden everzwijnen bij de Kelten tot onze moleculaire keuken. Vaak geestig, soms heerlijk en vooral lekker. De lezing is in de Vaert en begint om 19.45 uur (zaal open om 19.15 uur). Niet leden zijn ook welkom en betalen een bedrag.

 

Donderdag 12 mei

Muzikale Bingo

14:00 | Het Dorpshuis

Donderdag 12 mei organiseert KBO-Dinteloord een Muzikale Bingo voor 55 plussers (senioren). De Muzikale Bingo is een leuke variant op het bekende bingospel. Deze keer draait het niet om de cijfers, maar om de titels van bekende Nederlandse liedjes. De middag wordt gehouden in het Dorpshuis aan de Westvoorstraat 3 te Dinteloord. De aanvang is 14:00 uur; om 13:30 uur gaan de deuren open zodat u een mooie plaats kunt uitzoeken, met goed zicht op het grote scherm. Natuurlijk zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Meer informatie en/of aanmelden via 06 4973 2201 of Email: algemeen@KBO-Dinteloord.nl

 

Zaterdag 14 mei

Bingo

20:00 | Gemeenschapshuis De Vaert

Stichting Herwonnen Levenskracht Steenbergen organiseert op zaterdag 14 mei een bingo avond. Deze wordt gehouden in gemeenschapshuis De Vaert in Welberg. De aanvang van de bingo om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19:15 uur.

 

Zondag 15 mei

Aspergeconcert

14:00 | 

Zondag 15 mei organiseren René en Anja Ooms Asperges een aspergeconcert. Zanger Arian van den Dries uit Breda zingt prachtige eigen nummers maar ook covers van o.a. Danny Vera, Stef Bos, Abba, Rob de Nijs en Elvis. Dat Arian een groot zangtalent is blijkt wel uit zijn deelname aan Concour de la Chanson in A’dam waar hij de finale bereikte. Licht en geluid word verzorgd door iNQ Events. Deze middag zijn er diverse aspergegerechtjes met onze witte en paarse asperges te verkrijgen. Het wordt een gezellige middag, in de tot theater omgetoverde schuur met muziek, een drankje en aspergegerechtjes die de smaakpapillen prikkelen. Ook het winkeltje is deze middag open. Dit alles op de boerderij aan de Zonnekreekseweg 4 in Steenbergen. Het concert begint om 14 uur en duurt tot 17.30 uur. De toegang is gratis Kijk voor informatie op de website www.ooms-asperges.nl of bel 06 12166577.




 

Concert Cultuur in het Kerkje

14:00 | Hervormde kerk

Op zondag 15 mei aanvang 14.00 uur gaan de deuren van het kerkje weer open voor een concert. Op deze middag hebben we het ensemble van Ilse Voorhoeve te gast met een gevarieerd programma met Nederlandse Kleinkunstklassiekers van o.a. Annie M.G. Schmidt, Karin Bloemen, Toon Hermans etc. afgewisseld met gedichten en leuke anekdotes. Oud inwoner Pierre de Nijs speelt in deze groep op (bas) gitaar. Kaarten voor dit concert kunt u reserveren bij Jan van de Velde via janvandevelde@caiway.nl of bel 0167-503104. Ilse Voorhoeve: zang. Erwin van Bogaert: Piano. Pierre de Nijs: (bas)gitaar. Erlend Steiner Lovisa, percussie.