Formulierenbrigade van start bij Vraagwijzer

STEENBERGEN - In het pand van Vraagwijzer (Fabrieksdijk 6, Steenbergen) zijn meerdere (hulpverlenende) organisaties gevestigd. WijZijn Steenbergen is hier één van.

WijZijn Steenbergen start naast het inloopspreekuur van het DigiPunt vanaf 2 juni met de Formulierenbrigade. Het verschil? Het DigiPunt is er voor al uw digitale formulieren en de Formulierenbrigade voor uw papieren formulieren.


Formulierenbrigade

Heeft u hulp nodig bij het invullen van papieren formulieren? Iedere inwoner van de Gemeente Steenbergen kan vanaf 2 juni iedere donderdag van 9.00 tot 11.00 uur terecht tijdens het inloopspreekuur van de Formulierenbrigade. U hoeft hier geen afspraak voor te maken.


DigiPunt

Heeft u hulp nodig bij het invullen van digitale formulieren? Hiervoor kunt u terecht bij het DigiPunt.
Zij houden iedere dinsdag, woensdag en donderdagochtend spreekuur tussen 9.00 en 11.00 uur. Ook dit kan zonder een afspraak. Zij helpen u bijvoorbeeld bij het inschrijven bij de woningstichting, doorgeven van wijzigingen in verband met uw uitkering, het aanvragen van een DigiD.


Vrijwilligers

Tijdens deze inloopspreekuren wordt u geholpen door goed opgeleide en ervaren vrijwilligers. U brengt zelf de juiste informatie mee en krijgt na de afspraak alles weer mee terug. Heeft u vragen? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 op het telefoonnummer (0167) 750 850.[n]