Jubileumweekend 11-jarig
CV Dun Dubbel Dees

DINTELOORD -CV Dun Dubbel Dees uit Dinteloord bestaat 11 jaar en dit vieren wij met een jubileumweekend. Vanwege de coronamaatregelen begin dit jaar hebben wij besloten om het jubileum weekend te verplaatsen naar de zomer op 15, 16 en 17 juli. Alle activiteiten vinden plaats op het buitenterrein bij sportcafé De Buitelstee.


Je bestaat maar één keer 11 jaar. En dat is toch wel hét jubileum voor een carnavalsclub. Daarom willen we dit met zo veel mogelijk mensen vieren! Het gehele weekend is er gratis entree!

Programma
Vrijdag 15 juli 19.30 uur organiseren wij ons bekende "Worstenbal" met DJ Chris / André Pronk / Sjansee en de Party Captains. Zaterdag 16 juli 14.00 uur organiseren wij de 1e editie van Dinteloords Kampioenschap Trekker Trekken met aan sluitend een feestavond met optredens van Trio Zandvrees / DJ Jarnox / Barry Badpak / Lekke Band en Rooie Rico.
Zondag 17 juli 11.00 uur organiseren wij Frushoppen met optredens van Die Faute Deutsche Biercantus dit was een ongekend succes tijdens carnaval we richten het plein in met biertafels en onder het genot van pullen bier en braadworst gaan we helemaal los, we sluiten het jubileum weekend af met Otto Wunder de act die je zeker niet mag.

Zien we jullie op ons feestweekend?

Voor alle drie de dagen geldt: verkleed komen is leuk, maar niet verplicht. Wie een biertafel wil reserveren of een team wil inschrijven voor het trekker trekken, kan een mail sturen naar cvdubbeldees@gmail.com. Voor meer informatie: zie de facebookpagina van onze club.[n]