Woensdag 13 juli

Koffiemiddag Vredeskerk

14:00 | Vredeskerk

De Vredeskerk in Steenbergen - Zuid zet op woensdag 13 Juli de deuren van hun ontmoetingsruimte genaamd “De Vonk” open voor iedereen in Steenbergen om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten. Vanaf 14.00 tot ongeveer 15.30 uur bent u van harte welkom. Komt U ook gezellig langs? De andere datums van de koffiemiddag zijn woensdag 10 augustus en 14 september.

 

Woensdag 13 en 20 juli

Expositie Bert van Drunen in bibliotheek

13:30 | Bibliotheek Steenbergen

Bert van Drunen exposeert t/m eind augustus in de bibliotheek in Steenbergen zijn schilderen tijdens de openingstijden van deze bibliotheek. Kom kijken naar zijn schilderijen uit de omgeving van Steenbergen, zoals de markt van Steenbergen bij nacht, de Schotse hooglanders op de Dintelse gorzen, de haven van Steenbergen, de IJsvogel maar ook een prachtig schilderij van klaprozen.


Zondag 17 juli

Zomerconcert muziekvereniging Semper Crescendo

14:00 | Gemeenschapshuis De Vossenburcht

Op 17 juli brengen harmonie Semper Crescendo en de Semper Kids onder het thema Viva España de vrolijkste klanken naar Nieuw-Vossemeer tijdens het jaarlijkse zomerconcert! Het zomerconcert heeft dit jaar een nieuw jasje: in tegenstelling tot eerdere jaren zal het plaatsvinden op het plein bij de Vossenburcht. Bij slecht weer zal het concert in de Vossenburcht plaatsvinden. De Semper Kids trappen om 14:00 uur af, onder leiding van Marianne van Tilburg. Zij maken er met onder andere El Mismo Sol een Spaans feestje van! Vervolgens is het de beurt aan de harmonie onder leiding van Jeroen Schippers: zij brengen met hun repertoire de Spaanse zon in het dorp. Jij komt toch ook?