Jubilaris de heer Chris van Arum.
Jubilaris de heer Chris van Arum. Foto: Erica Verhagen

Opbrengst MS Collecteweek Dinteloord

Sport en vereniging

DINTELOORD - In Dinteloord is een mooi bedrag van € 854,79 opgehaald met de collectebussen. Daarnaast is ook van de QR-code gebruik gemaakt. Dat leverde EUR 70,00 op.

Het Nationaal MS Fonds bedankt alle gevers voor hun bijdrage en alle collectevrijwilligers voor hun inzet. Zij zijn ook dit jaar weer op pad gegaan om zich sterk te maken tegen MS. Coördinator in Dinteloord, Erica Verhagen, is blij met de opbrengst.

De heer Van Arum liep dit jaar voor de 10e keer. Als dank hiervoor kreeg hij een speldje van het MS Fonds overhandigd. MS: meest invaliderende ziekte onder jonge mensen MS is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel. In Nederland hebben zo’n 25.000 mensen MS en jaarlijks krijgen circa 1.000 mensen de diagnose. De eerste ziekteverschijnselen openbaren zich meestal tussen het 20e en 40e levensjaar en het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen in Nederland. Een oplossing is er (nog) niet en dus blijft onderzoek hard nodig.

Collectant gemist?

De opbrengst van de collecte is enorm belangrijk voor het Nationaal MS Fonds. Met de opbrengst van de collecte wordt onder andere onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS gefinancierd. Dit onderzoek mag niet stil komen te liggen, MS staat immers ook niet stil. Helpt u mee? Steun ons met een donatie! www.nationaalmsfonds.nl Rekeningnummer: NL 23 RABO 0336 2728 39

Collectevrijwilligers gezocht voor 2023!

Volgend jaar is de collecteweek van het Nationaal MS Fonds weer in de laatste week van juni. Om precies te zijn: van 26 juni tot en met 1 juli. We zijn altijd hard op zoek naar collectevrijwilligers die zich een paar uurtjes voor ons willen inzetten. Meer informatie en aanmelden: www.nationaalmsfonds.nl/ms-collecte/aanmelden of telefonisch op (010) 591 98 39. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de plaatselijke coördinator voor Dinteloord: Erica Verhagen, 0167-523137, mscollectedinteloord@online.nl.