Sfeerimpressie rally 2021.
Sfeerimpressie rally 2021. FOTO FRANK VAN ESCH

Voor 15e keer Bredase Lions Rally voor het goede doel

BREDA - Zondag 11 september organiseert Lions Club Breda Host samen met automobiel sport club Baronierijders voor de 15e keer haar jaarlijkse Bredase Lions Rally. 


Deze kaartleesrit over mooie stuurweggetjes in West Brabant is geschikt voor zowel de ervaren rittenrijder als mensen die voor de eerste keer deelnemen. Dat kan met een klassieke auto, een cabrio maar ook met een gewone personenauto. De rally wordt georganiseerd om zo geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting Leergeld in Breda. Met de opbrengst zorgen zij dat kinderen mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes heel gewoon zijn.

Heeft u geen goed beeld van wat er komt kijken bij zo'n kaartleesrit? Op de website van de rally vindt u een instructiefilmpje en voorbeeldroutes met uitleg. De rally start bij kampeerwinkel Linberg in Molenschot en eindigt bij restaurant de Fazant in Ulvenhout. Inschrijven kan via de website van de rally: www.lionsrally.nl Stuur bij vragen een mailtje naar: lionsclubbredahost@gmail.com[n]