Leden van de Harmonie Volharding Dinteloord
Leden van de Harmonie Volharding Dinteloord Foto: Eric Verheijen

Optreden in de Efteling van Harmonie Volharding

Sport en vereniging

DINTELOORD - Deze zomervakantie heeft de Harmonie Volharding Dinteloord opgetreden in de Efteling. De vereniging heeft die dag vier keer hun repertoire gespeeld voor de bezoekers. Het orkest heeft onder andere nummers gespeeld van Stevie Wonder en Adele, die erg goed in de smaak vielen bij het publiek. Mensen kwamen al van ver swingend aanlopen en velen van hen bleven ook nog even staan om te luisteren naar de Volharding. Ook de jongere bezoekers beleefden erg veel plezier aan de muziek; de kinderen waren vrolijk aan het meeklappen of zelfs dansen.

De harmonie zelf heeft ook enorm genoten van de dag, want dit optreden is een groot verschil met de concerten die de muzikanten normaal geven in Dinteloord en zorgde toch wel voor wat zenuwen bij de meesten leden. Het orkest was erg blij met het enthousiaste publiek en de leden zijn ontzettend tevreden over wat ze die dag hebben neergezet. Ook in het park zelf heeft de harmonie nog veel plezier gehad; de muzikanten mochten namelijk tussen en na het geven van de optredens nog attracties bezoeken.

De dag heeft de vereniging daarom ook meer bij elkaar gebracht. Gelukkig was het bovendien prachtig weer en zowel het publiek als het orkest zelf heeft enorm veel plezier beleefd aan het optreden. Het was een bijzondere ervaring en de harmonie hoopt volgend jaar weer de bezoekers te mogen vermaken met hun levendige optredens.

Het optreden in de Efteling van de Harmonie Volharding Dinteloord