schapen
schapen Foto: anja

Boerenmiddag KBO Dinteloord op Hoeve Karolina

DINTELOORD - KBO Dinteloord organiseert donderdagmiddag 25 augustus samen met de Fam Breure een gezellige Boerenmiddag op Hoeve Karolina in Dinteloord.U komt toch ook, ook niet leden zijn van harte welkom.


Op donderdag 25 augustus zijn wij door de Fam. Breure van Hoeve Karolina uitgenodigd om een gezellige KBO-dag te organiseren. Natuurlijk zijn wij op deze uitnodiging in gegaan en hebben we samen een aantrekkelijk programma weten samen te stellen, waarbij ook de deelnemers aan de Fietstocht, die eerder die dag zijn gestart, moeiteloos kunnen aansluiten.

Om 15:00 uur worden we ontvangen met koffie / thee en wat lekkers. Vervolgens een bedrijfspresentatie over de activiteiten op en rond de mooie boerderij, in woord en beeld en ondersteund door een schrijftolk zodat het voor iedereen goed te volgen is. Wie interesse heeft kan mee in een rondleiding over het bedrijf. Natuurlijk is er voldoende tijd voor gezelligheid en om bij te kletsen; niets moet, alles mag. Voor voldoende consumpties wordt gezorgd; waarbij het advocaatje met slagroom niet zal ontbreken.

Rond de klok van 16:30 uur sluiten de fietsers aan die eerder deze middag zijn gestart en is er ook voor hen een bedrijfspresentatie en rondleiding; als ze dat willen. Ter afsluiting worden de aanwezigen uitgenodigd om deel te nemen aan een Boeren-Koffietafel met als afsluiting een verkoelend IJsje.


Aanmelden

Wilt u deelnemen? Meldt u aan. Hoeve Karolina is te vinden aan de Schenkeldijk 6 net buiten Dinteloord (Stoofdijk rechtsaf). 

Opgavestrook met naam, lidnummer en eventueel namen introducees, inleveren uiterlijk 18 augustus met vermelding 'KBO-dag op Hoeve Karolina 25 augustus'. 

Inleveren kan bij onderstaande adressen: Petra Dam-Geers, Karel Doormanstraat 28 of Elly Vriens, Burg. Mr. H. Popstraat 9 (de Rietgors). 

Digitaal aanmelden kan ook: secretariaat@kbo-dinteloord.nl

Betalingen uitsluitend (tenzij anders vermeld) via de Rabobankrekening NL02RABO 0111.5024.89 ten name van KBO-Dinteloord onder vermelding van 'de naam van de activiteit' en uw lidnummer(s) plus eventueel de naam van uw introducee(s).

Uw eigen naam is niet nodig dit staat op de afschrift en zien wij aan het lidnummer.U bent deelnemer als het bedrag bij ons op de rekening staat, dus let goed op de inlever- / betaaldata.[n]