Openstaande vacatures Vrijwilligers Informatie Punt

STEENBERGEN - Ben je op zoek naar een leuke tijdsbesteding? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? En een maatschappelijke impact maken? Word dan vrijwilliger! Een leuke manier om actief bezig te blijven en/of jezelf te blijven ontwikkelen en je in te zetten voor een ander. Diverse verenigingen en organisaties zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers.


Buurtbus Anna Jacoba Polder-Steenbergen zoekt vrijwillige chauffeurs. Een geldig rijbewijs B is al voldoende om vrijwillig chauffeur te worden. Zo help je mee om het openbaar vervoer ook in kleinere kernen in stand te kunnen houden.

WijZijn Steenbergen wil graag in contact komen met een Chef Kok voor Samen Eten. Samen Eten wordt gedraaid door vrijwilligers, die van A tot Z alles verzorgen. Welke hobby kok vindt het leuk om voor een groep van 25 mensen te koken?

Basisschool Maria Regina in Steenbergen zoekt voor het nieuwe schooljaar Pauze assistenten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 13.15 uur. Maak jij het buiten spelen voor de kinderen extra leuk en veilig?

De Zonnebloem Dinteloord komt graag in contact met een nieuwe voorzitter. De termijn van de huidige voorzitter is verstreken en een nieuwe voorzitter is dus zeer welkom!

Vluchtelingenwerk is op zoek naar taalcoaches in Kruisland, Nieuw Vossemeer en Steenbergen. Iemand helpen met het leren van de Nederlandse taal  kan thuis, in de bibliotheek maar ook tijdens het samen boodschappen doen!

De Ontmoetingswinkel zoekt vrijwilligers die willen helpen met de organisatie van Burendag op 25 september a.s. in de kern Steenbergen.


Informatie

Dit en nog veel meer is er te doen op het gebied van vrijwilligerswerk! Er is altijd wel iets dat bij jou past! Kijk op de website van het Vrijwilligers Informatie Punt, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl of kom (zonder afspraak) langs op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur bij Vraagwijzer, Fabrieksdijk 6 in Steenbergen. Liever een afspraak? Bel rechtstreeks 06-3926 7945 of via WijZijn Steenbergen 0167-750 850 (bereikbaar in de ochtend).[n]