Steenbergse Golfkampioenschappen komen er aan

STEENBERGEN - Wie worden de nieuwe Steenbergse Golfkampioenen?


De voorbereidingen voor het jaarlijks Steenbergs Golfkampioenschap zijn weer in volle gang. Het kampioenschap wordt gehouden op vrijdag 23 september. Ook deze editie wordt, zoals gebruikelijk, weer gehouden op de 18-holes-golfbaan Grevelingenhout in Bruinisse.

Golfers uit de gemeente Steenbergen of golfers met Steenbergse roots kunnen zich weer aanmelden voor het jaarlijks terugkerende Golfkampioenschap. Alle (oud-) Steenbergse golfers met een geldige handicapregistratie kunnen hieraan deelnemen.

De wedstrijden vangen aan om 12:00 uur in een shotgunvorm. Voor de bekendmaking van de winnaars bestaat er natuurlijk voldoende tijd om, onder het genot van een hapje en een drankje, de scorekaarten te controleren en in te voeren, en met de overige deelnemers gezellig na te praten over de wedstrijd (en andere zaken).

Rond 19:00 uur zal bekend worden gemaakt wie de beste golfers en golfsters uit Steenbergen zijn. Voor een smaakvolle en gezellige afsluiting van de dag kunnen de deelnemers, en andere gasten, gebruik maken van een uitgebreid buffet bij de Brasserie Grevelingenhout.

De organisatie hoopt om ook dit jaar weer een groot aantal golfers te mogen ontvangen.


Informatie

Op de site www.steenbergsegolfkampioenschappen.nl vindt u meer informatie over deze dag en de daaraan verbonden kosten. 

Via deze site kunt u zich aanmelden voor de wedstrijd.[n]