Pastoraal Woord door Pastoor Hans de Kort

Op maandag 5 september is het einde van de vakantie voor de basisscholen. Ook voor vele anderen is dan de vakantie afgelopen en begint het werkjaar of school-en studiejaar weer.

Hopelijk zijn de leerlingen goed uitgerust en hebben ze ondanks het soms wel zeer warme weer een prettige vakantie gehad. Ook de ouders, de leraren en vele anderen hebben naar we hopen weer nieuwe energie opgedaan. Misschien was er ook wat meer tijd voor een bezoekje aan een kerk of om in een gebed of wat stilte stil te staan bij het leven en bij God.


Jubileummis vanwege 750 jaar Steenbergen


Op zondag 18 september hebben we in de St Annaparochie om 10.00 uur een grote jubileummis in de Gummaruskerk vanwege 750 jaar Steenbergen met daarna een processie door Steenbergen. Hierover volgende week meer informatie. Daarnaast starten we in onze beide parochies alweer met de voorbereidingen op de vieringen volgend jaar van de 1e Communie en het Vormsel. De ouders van de kinderen in groep 4 en 8 krijgen een bericht hierover. Mochten er ouders zijn met een kind op een school buiten onze parochies, dan kunnen ze zich melden bij Lenie Robijn (pastorlenie@sintannachristoffel.nl). We wensen ieder weer veel kracht van de H. Geest toe bij alle werk of studie na de vakantie.


Pastoor Hans de Kort.[n]