Vier dagen feest in Kruis-
land: vernieuwde Kermis 2.0

KRUISLAND - Ook dit jaar vindt de vernieuwde Kruislandse kermis plaats, in het laatste volle weekend van september. De organisator, John Dauphin, gaat wederom een samenwerking aan met de stichting “Vrienden van Kruisland”.


Op vrijdag 23 september wordt de kermis 2.0 geopend om 15.00 uur. Een half uur later vindt de uitslag van de kleurwedstrijd plaats, welke op de Zonnebergschool werd gehouden. “Voor iedere deelnemer is er een prijsje, natuurlijk voor de prijswinnaars enkele grote” vertelt Edwin Maas enthousiast. Vanaf 15.00 uur is tevens het grote Kermisterras XXL geopend. Om 23.00 uur gaan de lichten uit. “Leuk en trots om te melden is dat er twee extra attracties naar Kruisland komen, mede te danken aan de massale belangstelling van vorig jaar, dus we hopen het dit jaar weer te overtreffen, zodat er wellicht in 2023 een grote attractie kan komen”, aldus Edwin, voorzitter stichting “Vrienden van Kruisland”.


Woezel & Pip en Dutch Mega Party

Zaterdag 24 september start de 2e kermisdag om 13.00 uur. De organisatie heeft het duo Woezel & Pip uitgenodigd voor een meet and greet. Om 15.00 uur zijn ze aanwezig om kennis te maken met de allerkleinste bezoekers en om op de foto te gaan. ’s Avonds is er in De Commerce de Dutch Mega Party met live optredens van diverse artiesten; Frank Verkooyen, Leen Zijlmans, Suzie Roose, Mike Davids, Catharina Hulters, Harold Mieger, Frans van Adrichem en een mystery guest. De avond in de Commerce vangt aan om 20.00 uur en sluit om 01.30 uur. Kaarten te verkrijgen aan de bar of aan de deur, maar op is op. Ook de tweede kermisdag is het kermisterras XXL geopend vanaf 13.00 uur en sluit de kermis uiterlijk om middernacht.


Familiedag

Zondags vindt traditioneel de familiedag plaats vanaf 14.00 uur. Een uur eerder starten de kermisattracties op en de sluiting is een uur voor middernacht. DJ, zanger en entertainer Christ Antonissen, beter bekend als Chrisje zal diverse live optredens verzorgen.


Blauwe maandag

De laatste kermisdag wordt ook wel blauwe maandag genoemd. Het duo Anita en Ed zal het podium betreden vanaf 17.00 uur. De attracties gaan om 15.00 uur open. De trekking van de grote kermisloterij is om 19.00 uur en de sluiting van de kermis is om 22.00 uur.

www.facebook.com/kermiskruisland.[n]