Afbeelding
Foto: Facebook Sint Annaparochie Steenbergen

Sint Annaparochie Steenbergen houdt inzamelingsactie voor Voedselbank Goed Ontmoet

Algemeen

STEENBERGEN - Van zaterdag 26 november 2022 tot en met zondag 18 december 2022 zamelen de vier kerken van de R.K. Sint Annaparochie producten in voor Voedselbank Goed Ontmoet, uitgiftepunt Gemeente Steenbergen. De volgende kerken nemen deel aan deze inzamelingsactie: Gummaruskerk Steenbergen, Vredeskerk Steenbergen, Georgiuskerk Kruisland en J. de Doperkerk Nieuw-Vossemeer.

Gedurende de hiervoor genoemde periode kunnen voorafgaand aan de vieringen of tijdens de openstelling van de kerken de producten worden ingeleverd in de kratten of dozen achterin de kerken. Er mogen alleen houdbare producten worden ingeleverd, zoals: koffie en thee, broodbeleg in pot of pak, macaroni en spaghetti, rijst, aardappelpuree, maaltijdsoepen, wasmiddelen, tandpasta, shampoo, wc-papier en schoonmaakmiddelen.

De ingeleverde producten worden voor de kerstdagen overhandigd aan Voedselbank Goed Ontmoet, zodat zij bij het uitgiftepunt voor de Gemeente Steenbergen (het Cromwiel in Steenbergen) extra feestelijke voedselpakketten kunnen uitgeven.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met de vicevoorzitter van de Sint Annaparochie, via v.voorzitter@sintannaparochie.com.