Inschrijven kan nog voor de Kerstmuziekkwis

LEPELSTRAAT - Op woensdagavond 28 december hebben we dit jaar een bijzondere extra kwis ingepland. Een kwis met alleen maar opdrachten over kerstmuziek. U wordt in woord en beeld ondervraagd over kerstliedjes en de uitvoerende artiesten Kortom, een feestje passend bij de tijd van het jaar in een versierd wijkgebouw.

Een team mag bestaan uit 2-4 personen die een fantasienaam bedenken voor het team en een teamcaptain aanstellen. De naam van het team, de naam van de teamcaptain én het aantal personen kunt u doorgeven via skw.weike@gmail.com of gewoon in ’t Weike, Kerkstraat 82 Lepelstraat (of via tel. 0164-686319).  

Vermeld a.u.b. duidelijk dat het gaat om de Kerstmuziekkwis.


Bijdrage

Net als u wordt ook SKW geconfronteerd met torenhoge energieprijzen. Om dat het hoofd te bieden en u een lekker verwarmde zaal, volop hapjes, kans op prijzen en een gezellige avond te blijven garanderen vragen we een bijdrage van per deelnemer. Uiteraard komen we dan niet meer langs met de collectebus zoals eerder gebruikelijk. 


Informatie

Na uw inschrijving onder vermelding van teamnaam, naam teamcaptain en aantal teamleden ontvangt u per email een bevestiging met een betaalverzoek. ’t Weike is uiteraard de plek waar de kwis op 28 december wordt gehouden, van 19.30-22.30 u.

De zaal gaat open om 19.00 u.

Door de beperkte ruimte  geldt weer vol is vol, dus meld u tijdig aan![n]