Zaterdag 18 maart

Open dag ontmoetingscentrum Ten Anker Tholen

10:30 | Zorgcentrum Ten Anker

Zaterdag 18 maart van 10.30 tot 14.30 uur open dag. Het ontmoetingscentrum is een prettige en warme plaats waar mensen met geheugenproblemen een fijne dag kunnen beleven. Ook aan ouderen die door vereenzaming of neerslachtigheid hun dagritme en structuur zijn kwijtgeraakt bieden de medewerkers van het ontmoetingscentrum gezelligheid, aandacht en houvast. Het ontmoetingscentrum is te bereiken via de SVRZ parkeerplaats van Ten Anker aan de Machteld van Gelrestraat bij de slagboom. De coördinatoren Eveline Groeneveld en Leanne Swarthoff zijn aanwezig voor al uw vragen en het verstrekken van informatie.

 

Vroege Vogel Wandeling

8:00 | 

De Vogelwerkgroep van Natuurvereniging Tholen biedt als jubileumactiviteit een Vroege Vogel Wandeling aan op zaterdag 18 maart. De excursie is gratis en voor enkele verrekijkers wordt gezorgd. We verzamelen om 8.00 uur in de Scherpenissepolder, tegen de zeedijk, einde Platteweg te Scherpenisse. Vandaaruit proberen we veel soorten te spotten. Om 11.00 uur zullen we nabespreken en met elkaar wat eten en drinken.

 

Woensdag 22 maart

Israëlavond: Poeriem

19:30 | 

Op 22 maart hoopt men in de Hervormde Gemeente van Sint Philipsland een Israëlavond te houden. Het onderwerp is Poeriem, het feest dat Israël 7 maart gevierd heeft. Ds. M.M. van Campen uit Goes, Israëlkenner, hoopt hierover een presentatie te houden. De avond begint om 19.30 uur in het Kerkgebouw aan de Kerkringen de toegang is gratis.