Christelijk Sint Annaland Mannenkoor DEV.
Christelijk Sint Annaland Mannenkoor DEV.

Mannenkoor DEV zingt voor slachtoffers aardbeving

SINT-ANNALAND - Zaterdag 25 maart hoopt het mannenkoor DEV o.l.v. Jan Luteijn samen met het kinderkoor “Sjaloom” o.l.v. Mirjam Hogesteger een benefietconcert in de Hervormde kerk te Annaland (Ring 1) ten gehore te brengen. De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door Leen Heijboer en Izzie van Treijen.

Om iedereen zoveel als mogelijk in de gelegenheid te stellen, het concert bij te kunnen wonen is de toegang gratis ! De collecte zal evenwel volledig gedoneerd worden t.b.v. de slachtoffers na de aarbevingsramp in Turkije en Syrie. Dit is mogelijk omdat de beide koren alsook hun begeleiders (Dirigenten, pianist en organist.) belangeloos aan het concert hun medeweking verlenen.

De beide koren zullen u tracteren op een mooie zangavond, wij hopen dan ook op een grote opkomst en dito collecteopbrengst!

DEV (Anno 1999) is een gezellig Christelijk Mannenkoor met zo’n 50 leden van alle leeftijden (18+) niet verbonden of gehouden aan één bepaalde kerkelijke gezindheid. 

Onze leden komen vanaf het hele eiland naar de wekelijkse (woensdag)repetitieavonden in Sint Annaland om samen mooie zangstukken in te studeren. Ook is er tijdens de pauzes tijd om elkaar gezellig bij te praten. DEV staat alweer 4 jaar onder de enthousiaste leiding van dirigent Jan Luteijn en wordt begeleidt door onze geweldige organist Leen Heijboer. 

Nieuwsgierig geworden en is zingen in een Mannenkoor ook iets wat jou aanspreekt kom dan vrijblijvend bij de start van dit nieuwe seizoen meezingen of luisteren op één van onze repetitieavonden. Het eerste kwartaal mag je op proef gratis meezingen en oefenen voor ons “najaarsconcert” op 15 oktober waarvan je dan vanzelfsprekend ook deel uit maakt! Je hoeft geen notenleer gevolgd te hebben, het zingen; “tot eer van Hem”, gezelligheid en respect jegens elkaar, daar staan wij voor.

Wij repeteren iedere week op woensdag van 19.45 tot 21.45 uur in de Hervormde Kerk aan de Ring in Sint Annaland.

Voor meer informatie bel of mail gerust naar Corné van Loenhout, tel. 06-49604474 of 0166-677481 of secretaris.chr.mannenkoor.dev@gmail.com.[n]