Jaarconcert Muziek
Vereniging Concordia

SINT PHILIPSLAND - Op 31 maart geeft Muziekvereniging Concordia een concert met als thema: “Muziek in een nieuw jasje”. 


Het thema geeft een knipoog naar oude en nieuwe muziek, maar nog belangrijker: Concordia presenteert deze avond vol trots haar nieuwe huisstijl en splinternieuwe uniforme kleding.
 

Nieuw uniform
Sinds 1993 verschijnen de slagwerkgroep en de fanfare van Concordia op straat in een driedelig maatkostuum in de kleuren rood en blauw. Tijdens de concerten werd tot nu toe een ondervest met strik gedragen. Aan dat tijdperk komt met het aanschaffen van een nieuw uniform nu definitief een einde. Vol trots presenteren we deze avond dan ook onze nieuwe kleding. 


KinderMuziekFeest
Naast optredens van de slagwerkgroep en de fanfare zullen ook de leerlingen en de kinderen die deelnemen aan het KinderMuziekFeest van zich laten horen. Het KinderMuziekFeest is een initiatief van Concordia om kinderen wekelijks op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met muziek.

 

Samen muziek maken
De dirigenten Marian en Walter leren de kinderen samen met een aantal leden van Concordia elke woensdagmiddag van 16.30 tot 17.15 samen muziek maken. Dat dit helemaal niet moeilijk is maar wel heel erg leuk om samen te doen bewijzen de kinderen je graag tijdens het concert. We nodigen je dan ook uit om het concert te komen beluisteren! Het concert start om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) in Dorpshuis De Wimpel, Eendrachtstraat 52 te Sint Philipsland.[n]