Avondvierdaagse in Sint Maartensdijk en Scherpenisse

SINT MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Van maandag 5 tot en met 8 juni organiseert Wandelsportvereniging Oosterscheldestappers uit Sint Maartensdijk in samenwerking met muziekvereniging Euterpe de wandel4daagse in Sint Maartensdijk en Scherpenisse.


Alle vier de avonden zijn er mooie routes uitgezet om al wandelend te genieten van onze mooie polders dijken en de Oosterschelde in onze omgeving. Op de route is EHBO aanwezig voor eventueel wandelletsel te verhelpen en er zijn verkeersregelaars om U veilig de weg over te laten steken.

De start en finish locatie is cafetaria het Centrum in Sint Maartensdijk en de Sassegrave in Scherpenisse. Het startbureau is open om 18:15 uur en tot 18:45  kan er gestart worden op alle afstanden. De afstanden zijn 3-5 of 10 kilometer in beide dorpen.

Het inschrijfgeld dat er betaald moet worden is 5 euro met medaille en 2,50 euro zonder medaille. Als je geen vier avonden mee kan lopen is dat geen probleem dan loop je er minder. Geef bij het inschrijven wel op voor de hoeveelste keer je meeloopt als je een medaille wilt hebben.

Er is iedere dag onderweg een rust en controle plaats. Op donderdag, de laatste wandelavond, staat muziekvereniging Euterpe om ongeveer 19:30 uur bij het cafetaria om de wandelaars muzikaal en feestelijk binnen te halen.

Deze avond4daagse staat onder auspicien van de KWbN wandelbond Nederland. Loop gezellig mee met deze wandeltocht het bevordert de leefbaarheid van het dorp en het is tevens goed voor de gezondheid.

Tot ziens op maandag 5 juni waar iedereen welkom is.[n]