Team Revolution, rijd mee in de Nederlandse competitie.
Team Revolution, rijd mee in de Nederlandse competitie. Foto: Team Revolution

Spectaculair Tractorpulling weekend in Halsteren

HALSTEREN - Op 3 & 4 juni wordt er weer in Halsteren de jaarlijkse tractorpulling wedstrijd gehouden welke georganiseerd word door KPJ Halsteren. Hierbij zullen bezoekers onder het genot van een frisje en een biertje heerlijk kunnen genieten van de ronkende tractor motoren welke op de 2 klei banen de beste afstand proberen te trekken. KPJ Halsteren is al druk bezig met de voorbereidingen voor hun tractorpulling evenement. 


De wedstrijden zijn verdeeld over 2 banen en 2 dagen, waarbij gewone landbouw tractoren & heuse sport tractoren zichzelf willen bewijzen door te gaan voor een full pull. Teams uit de regio maar ook uit de rest van Nederland komen naar de wedstrijd in Halsteren.

Op zaterdag zullen de klassen NTTO Farmstock, supersport trucks aanhaken aan de sleepwagen & op zondag zullen de klassen NTTO standaard en grand national aanhaken aan de sleepwagen. Ook vindt er op zondag een traptrekker race voor kinderen plaats, waarbij kinderen van verschillende leeftijdscategorieën het zullen tegen elkaar zullen opnemen. 


Festivaltent

Ook staat er een flinke festivaltent op het terrein waar er in de avond na de wedstrijd een groot feest los zal barsten met alle bezoekers. De DJ zal zorgen voor gezellige muziek maar ook is er gedacht aan live muziek, waarbij de band Stillblue op zaterdag & de band Greenlight op zondag zorgen dat het spektakel in de tent kan lost barsten. Aan de lekkere trek wordt er ook gedacht. Al met al een super 2 daags evenement vol met tractoren, muziek feest en veel gezelligheid! Voor tickets en meer info bezoek onze facebook of website https://www.kpjhalsteren.nl/[n]