Kir Royal Middelburg Volkoren 2022
Kir Royal Middelburg Volkoren 2022 Foto: Kir Royal

Kir Royal zingt bij
Middelburg Volkoren

SINT ANNALAND - Op zaterdag 3 juni treedt zangvereniging Kir Royal uit St. Annaland op in Middelburg tijdens het jaarlijkse ‘Middelburg VÓLkoren’, het grootste en leukste koorfestival van Zeeland en omstreken!


Op een groot aantal locaties in het historische hart van Middelburg treden koren, zanggroepen en ensembles op uit de regio en ver daarbuiten. Het publiek heeft vrij toegang.

De 40 dames van Kir Royal geven, onder leiding van dirigent Pierre van Broekhoven en pianiste Annique Bijsters, twee concerten die dag. Om 12.45 uur én om 15.45 uur staan ze op het podium van de Graanbeurs, midden op het Damplein. Komt u ook kijken? Kijk voor meer informatie op www.middelburgvolkoren.nl of www.kir-royal.nl 


Zangvereniging Kir Royal

Zangvereniging Kir Royal is opgericht op 1 oktober 2006 en bestaat uit 40 enthousiaste dames onder leiding van dirigent Pierre van Broekhoven. Zij repeteren elke woensdagavond in St. Annaland en treden diverse malen per jaar op. Kir Royal heeft een gevarieerd repertoire en zingt meerstemmig in het Nederlands, Engels en Frans! Kijk op de website www.kir-royal.nl of volg hen op Facebook.

Lijkt het u ook leuk om samen te zingen met een groep enthousiaste dames? Kom dan eens kijken tijdens de wekelijkse repetitie op woensdagavond om 19.30 uur in de Wellevaete te St. Annaland. Iedereen is van harte welkom![n]