Afbeelding
Foto: Micky Lint

Bourgondische Santarun haalt 6000 euro op voor Het Vergeten Kind

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De Bourgondische Santarun 2022 vond op 17 december plaats in Bergen op Zoom. De organisatie maakt bekend dat ze een bedrag hebben opgehaald van ruim 6000 euro.

Na twee jaar van afwezigheid is de organisatie trots op het behaalde bedrag van 6000 euro. Het bedrag wordt geschonken aan Het Vergeten Kind. “Wij kijken terug op een zeer geslaagde Bourgondische Santarun. Het was weer een feest voor de deelnemers en de stad veranderde in een groot kerstfeest”, aldus voorzitter Joris Völker.

Maar ook de stops in de route moeten bedankt worden. “Juist door hun kunnen wij het evenementen tot wat het nu is met prachtige en gezellige stops in de route. Ook het Bergs winterparadijs verdient veel lof. Hier mogen starten en afsluiten met een mega apres-ski feest is de kers op de taart voor ons allen. De cheque zullen we ergens medio januari uitreiken aan Het Vergeten Kind. Dit willen we samen doen met Rotary Noord en Rotary de Brabantse Wal.”

Het totaal dat nu over de zeven edities van de Santarun is uitgereikt aan goede doelen is nu ruim 70.000 Euro. “Iets waar we trots op mogen zijn! Dank namens de organisatie en een trotse voorzitter!”