Jeugdteams Scheldevogels winnen al hun wedstrijden

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen zaterdag was het weer een gemiddelde dag voor korfbalvereniging Scheldevogels. De seniorenteams verloren helaas al hun wedstrijden, terwijl de jeugd wel alles winnend af wist te sluiten.


Scheldevogels 1 speelde een echte derby tegen het Roosendaalse Keep Fit. Helaas werd het nooit een echte wedstrijd en wisten de gasten een duidelijke overwinning te behalen. Eindstand 8-21.

Scheldevogels 3 mocht ook in een thuiswedstrijd aantreden. Tegenstander was DVS 5 uit ’s Gravendeel. Een spannende wedstrijd, waarbij de gasten net te sterk waren. Uitslag 11-12.

Het vierde team speelde in Klundert tegen DSO 7. Een tegenstander waar men al vaker tegen speelde. Ondanks de vele invallers was de thuisploeg te sterk. Eindstand 9-6.

Het A-team, ontving het Middelburgse Ondo A2. Een lastig begin, maar een ijzersterke tweede helft zorgde voor een 17-7 eindstand. Opvallend detail: Alle spelers van het team wisten te scoren.

In Middelburg speelde de C2 tegen Swift C2. Een duidelijke 2-8 overwinning behaalde de Bergse formatie.

De D1 reisde af naar Barendrecht voor de wedstrijd tegen Thor D1. Een goede wedstrijd van Scheldevogels, waardoor er werd gewonnen met 7-10.

Tot slot, een thuiswedstrijd van de E1. Zij ontvingen het Bredase Terda E1. Ze speelde een goede wedstrijd, hadden een ruime voorsprong. Het werd nog een beetje spannend, maar toch een ruime overwinning. Eindstand 10-7.


Programma

De thuiswedstrijden van de komende week. Alles wordt gespeeld in sporthal Tuinwijk.

Woensdag 18 januari

19:00 uur Scheldevogels C2-Ondo C2

Zaterdag 21 januari

10:30 uur Training KangaroeKlub

11:50 uur Scheldevogels D1-Juliana D3

12:55 uur Scheldevogels C2-Tjoba C1

14:00 uur Scheldevogels 4-Korbatjo 5

15:15 uur Scheldevogels 2-Good Luck 3

16:30 uur Scheldevogels 1-Zaamslag 1

Scheldevogels F1, E1 en A1 spelen een uitwedstrijd.

Wil je kennis maken met korfbal, dan heeft Scheldevogels nog vervolgactiviteiten op het programma staan. Kijk hiervoor op de website www.scheldevogels.nl/meedoen[n]