Afbeelding
Foto: Stichting Vastenavend

Nieuwe Vastenavendfilm: ‘De nacht van de Nar en Steketee’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Je had het al een beetje kunnen raden. Vorige week hebben we een duidelijk, maar ook vage foto laten zien van de Nar en Steketee.

We kunnen je vertellen dat er een spiksplinternieuwe Vastenavendfilm is gemaakt. Volgende week, in week 4, zal er op de basisscholen aandacht worden besteed aan de film en de komende Vastenavend. Via onze social mediakanalen laten we je binnenkort nog wat meer zien van de film.

Om het helemaal echt te maken, net zoals in Hollywood, is er ook een echte première van de film. Op woensdag 1 februari zal de film ‘De nacht van de Nar en Steketee’ officieel in première gaan in theater De Maagd. Op die dag zijn er 2 premières: de eerste om 15:11 uur en de tweede om 19:11 uur. En bij die première kan jij bij zijn!

De film duurt ongeveer 55 minuten en daarna is er een leutig Vastenavendbal in de foyer van De Maagd. Je kan dan de hoofdrolspelers ontmoeten en er zelfs mee op de foto of een handtekening aan vragen.Voor de filmpremière worden kaartjes verkocht en wel op vrijdagavond 27 januari vanaf 19:00 uur via www.stichtingvastenavend.nl.

Een kaartje kost € 6,- en voor iedereen is er een leuk aandenken aan je bezoek. Voor beide premières zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent.