Prima weekend voor
Petangeske in de NPC

BERGEN OP ZOOM - Het 1e team dat naar Apeldoorn moest voor de wedstrijd tegen 't Zwijntje keerde terug met een 7-1 overwinning.


Mooie start voor de 2e helft van de competitie voor het team van Tom van der Voort. We vinden het team terug op de 3e plaats van de rangschikking. 't Dupke uit St Michielsgestel is duidelijk het sterkste team. Petangeske is in de slag met PUK uit Haarlem voor de 2e stek. Nog 7 wedstrijden te gaan.


Het 2e team was gastheer voor Folátre uit Pijnacker. De punten bleven met 6-2 in Bergen. In deze divisie is Vlaardingen duidelijk de sterkste, maar alle andere teams hebben 6 of 7 punten, zodat de strijd om de tweede plaats nog helemaal open is. 


Ellen Walrave verving Janny Cannemeijer, die zich bij een misstap zodanig blesseerde dat spelen niet mogelijk was.


In de 4e divisie mocht het derde team even uitrusten. Het 4e team onder aanvoering van Theo Leenders moest het opnemen tegen Dongen 3. Ze verloren maar net met 5-3, maar het team komt op gang en kan echt nog stijgen op de ladder.


Petangeske 5 ging naar Breda, waar Va-Tout de tegenstander was. Winst 5-3. De nieuwe vereniging in Den Bosch doet voor het eerst mee en doet het bijzonder goed. Petangeske leidt in de poule, maar Bois le Duc heeft slechts 1 punt achterstand.


Resultaat Petangeske: 3x winst, 1x verlies. Prima toch.[n]